ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΖΝΧ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΖΝΧ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Ποσότητα:

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΖΝΧ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

Η εταιρεία μας πραγματοποίησε την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή του συστήματος ψύξης, θέρμανσης και παραγωγής ζεστών νερών χρήσης στο κλειστό γυμναστήριο του δήμου Ραφήνας που στεγάζεται στο Νταου Πεντέλης.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ: Ο κλιματισμός πραγματοποιήθηκε μέσω δύο καναλάτων κλιματιστικών μονάδων της εταιρείας Mitsubishi, ονομαστικής απόδοσης στην ψύξη η κάθε μια 150.000Btu/h και 184.000Btu/h στην θέρμανση.

Η διανομή του κλιματισμένου αέρα στον χώρο, πραγματοποιείτε μέσω αεραγωγών κυκλικής ελικοειδούς διατομής που τρέχουν κατά μήκος το γυμναστήριο και αποδίδουν το φορτίο στο χώρο μέσω στομίων τοποθετημένα πλευρικά αυτών.

Στις κλιματιστικές μονάδες εισάγεται νωπός αέρας ανάλογης ποσότητας του αποριπτόμενου, ο οποίος γίνεται μέσω αξονικών εξαεριστήρων τοποθετημένων στα παράθυρα του χώρου.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ & ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ: Η θέρμανση των βοηθητικών χώρων δηλαδή των γραφείων και των αποδυτηρίων, πραγματοποιείτε μέσω θερμαντικών σωμάτων τύπου panel, σε συνδυασμό με αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών της εταιρείας LG- Electronics απόδοσης στην θέρμανση 25Kw.

ΖΕΣΤΑ ΝΕΡΑ ΧΡΗΣΗΣ: Οι απαιτήσεις σε ζεστά νερά χρήσης των αποδυτηρίων, καλύπτονται μέσω ηλιακής ενέργειας σε συνδυασμό με την αντλία θερμότητας.

Συγκεκριμένα χρησιμοποιηθήκαν οι υπάρχοντες ηλιακοί συλλέκτες που βρίσκονται στην ταράτσα του κτηρίου σε συνδυασμό με νέο Boiler λεβητοστασίου της Calpak το οποίο φέρει δύο εναλλακτες θερμότητας, έναν ανεπτυγμένης επιφάνειας κατάλληλο για χρήση με αντλία θερμότητας και έναν για χρήση με του ηλιακούς συλλέκτες.