Όροι Χρήσης

Το www.mavrouafoi.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της Αφοι Κ. ΜΑΥΡΟΥ Ο.Ε. που διάθετει προϊόντα μέσω του διαδικτύου και λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mavrouafoi.gr υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρατίθενται παρακάτω. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την αποδοχή όλων των κατωτέρω όρων και προϋποθέσεων.

Επομένως εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας οφείλει να απέχει από τη χρήση αυτής, αλλιώς τεκμηριώνεται ότι έχει αποδεχτεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της.

Η Αφοι Κ. ΜΑΥΡΟΥ έχει θέσει ως πρωταρχικό σκοπό της την άμεση,ποιοτικότερη & καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο μερών, του πελάτη και της εταιρείας μας.

Για μας ο πελάτης πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένος και διασφαλισμένος. Για το λόγο αυτόν θεωρούμε υποχρέωσή μας, να ενημερώνουμε τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, για τα παρακάτω θέματα:

 

Ασφάλεια

 

Η Αφοι Κ. ΜΑΥΡΟΥ έχει θέσει ως πρωταρχικό σκοπό της, την όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης, μεταξύ του πελάτη και της εταιρείας μας προσφέροντας τις πλέον σύγχρονες και καθιερωμένες εφαρμογές ασφαλείας που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα των χρήσεων και την  αδιάλειπτη διαθεσιμότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων

 

Με σκοπό την έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου συλλέγονται από τους πελάτες μας όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες για την ασφαλή διενέργεια των συναλλαγών τους, έναντι των οποίων η Αφοι Κ. ΜΑΥΡΟΥ ακολουθεί τους όρους του παρόντος τμήματος και τις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Ν.2472/1997, όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

 

Τρόποι πληρωμής της παραγγελίας

 

Αναφέρεται λεπτομερώς στο Τρόποι Πληρωμής

 

Κόστος μεταφορικών της παραγγελίας

 

Αναφέρεται λεπτομερώς στο Τρόποι Αποστολής

 

Ανωτέρα βία

 

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες), αδυνατούμε να παραδώσουμε τα εμπορεύματα εντός του προκαθορισμένου χρόνου (εντός 3 εργάσιμων ημερών εντός Αθηνών και έως μια εβδομάδα για όλη την Ελλάδα από την λήψη της παραγγελίας σας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων), θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε,  υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η Αφοι Κ. ΜΑΥΡΟΥ μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος  www.mavrouafoi.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρω βίας.

Τέλος η εταιρία ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών, περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

 

Πολιτική τιμών

 

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ), και ανταγωνιστικές των τιμών ομοειδών προϊόντων της σχετικής αγοράς εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών, χωρίς καμία προειδοποίηση.

 

Διαθεσιμότητα

 

Οι διαθεσιμότητες των προιόντων αλλάζουν καθημερινά, ανάλογα με το είδος και την αντιπροσωπεία, γι αυτό γενικά ενημερώνουμε πως σε ότι υπάρχει διαθέσιμο από οποιοδήποτε προμηθευτή , εισαγωγέα , αντιπροσωπεία , συνήθως παραδίδεται στο χώρο σας σε διάστημα 1 έως 7 εργάσιμων ημερών.

Στην περίπτωση που η εταιρεία μας έχει την πληροφορία από τον κατασκευαστή ή αντιπρόσωπο πως θα υπάρξει καθυστέρηση της παράδοσης άνω των 7 ημερών τότε θα ενημερωθείτε από το τμήμα διακίνησης.

Για οποιαδήποτε καθυστέρηση παράδοσης από την Αντιπροσωπεία που μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη στοκ ή πολιτικά προβλήματα με τελωνεία ή οτιδήποτε άλλο δεν ευθύνεται η εταιρεία μας.

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας μας (Δευτέρα -Τετάρτη: 08:00 - 16:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 08:00 - 20:30 & Σάββατο: 09:00 - 14:00 ), χωρίς καμία επιβάρυνση σας και εφόσον πριν έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα διακίνησης της εταιρίας μας και έχετε ενημερωθεί ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

Όλες οι παραδόσεις γίνονται όλες τις εργάσιμες μέρες Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 - 20.00 & Σάββατο 09.00 - 14.00 (Εντός Αθηνών).

Πριν την παράδοση κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού συγκεκριμένη ώρα η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης (σύμφωνα με το σύνολο των δρομολογίων της ημέρας) όσο και την προτίμηση του πελάτη.

 

Συσκευασία Προιόντων

 

Η εταιρία μας αποστέλει τα εμπορεύματα πάντα συσκευασμένα με την εργοστασιακή συσκευασία του κατασκευαστή του προιόντος.

 

Εγγυήσεις

 

Όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρία μας έχουν εγγύηση των επίσημων ελληνικών αντιπροσωπειών. Η εταιρία δεν ευθύνεται για εργοστασικά ελαττωματικά προϊόντα που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται από τους προμηθευτές προς την εταιρία μας είναι εργοστασιακά συσκευασμένα. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασης του.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά προϊόντων

 

Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμπορεύεται η εταιρία μας και αναγράφονται στο ηλεκτρονικό καταστημα είναι από τα επίσημα φυλλάδια των προμηθευτών. Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυπογραφικά λάθη ή για τυχον αλλαγές στα στοιχεία των προϊόντων καθώς ο σχεδιασμός, τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.