Εταιρεία

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Κ. ΜΑΥΡΟΥ,  δραστηριοποιείται από το 1978 στον τομέα του κλιματισμού, της θέρμανσης, του φυσικού αερίου και των συστημάτων εκμετάλλευσης της ηλιακής ενέργειας.

Ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες εξελίξεις και  έχοντας την εμπειρία μέσα από όλα αυτά τα χρόνια,  σας προσφέρουμε προϊόντα και λύσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων, καθώς και την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, διασφαλίζοντας τόσο τον άρτιο αρχικό σχεδιασμό των εγκαταστάσεων και την εκτέλεση των έργων, όσο και την μετέπειτα συντήρηση και τεχνική υποστήριξη, καθώς διαθέτουμε:

  • Τμήμα με τον απαραίτητο λογισμικό εξοπλισμό τόσο για την μελέτη όσο και τον σχεδιασμό των εφαρμογών.
  • Καταρτισμένους και έμπειρους μηχανολόγους μηχανικούς. 
  • Ολοκληρωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και  συντήρησης εγκαταστάσεων.
  • Τμήμα εγκαταστάσεων το όποιο αποτελείτε από μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό, με εμπειρία στις εφαρμογές τόσο στον επαγγελματικό όσο και οικιακό τομέα.
  • Ιδιόκτητο κτήριο, με ισόγεια έκθεση των προϊόντων, όροφο με γραφεία και λογιστήριο και τρεις ορόφους αποθήκες με πλήρες stock προϊόντων και ανταλλακτικών, κάτι που μας κάνει ευέλικτους, ποιοτικούς και πάνω από όλα συνεπείς απέναντι στον πελάτη μας.
     

Η εταιρεία μας μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια μετράει πλήθος εφαρμογών και αμέτρητους πελάτες, με αδιαμφισβήτητη εμπιστοσύνη στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Mερικοί απο αυτούς ειναί :

 

Αρχιτεκτονικά & Διακοσμητικά γραφεία:

 

   

 

Βιομηχανίες:

 

   


Κτήρια γραφείων - Σχολείων:

        

 

Καταστηματα: