ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Κεντρική Θέρμανση στην πολυκατοικία

 

Αν η πολυκατοικία διαθέτει κεντρικό λέβητα-καυστήρα, με ή χωρίς σύστημα αυτονομίας θέρμανσης για κάθε διαμέρισμα, η μετατροπή σε θέρμανση φυσικού αερίου είναι απλή:

 

  • Η ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΟΥ αναλαμβάνει όλη την διαδικασία σύνδεσης με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής Α.Ε. για να συνδεθεί η πολυκατοικία με το δίκτυο του φυσικού αερίου.
  • Η ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΟΥ αναλαμβάνει την διαδικασία μελέτης για την σύνδεση του μετρητή φυσικού αερίου με το νέο καυστήρα.
  • Ο καυστήρας πετρελαίου αντικαθίσταται από καυστήρα φυσικού αερίου χωρίς απαραίτητα να απαιτείται και η αλλαγή του λέβητα.
  • Ο μετρητής της παροχής φυσικού αερίου συνδέεται με τον καυστήρα με σωληνώσεις.

 

Έτσι, χωρίς ουσιαστική παρέμβαση στο κτίριο, έχετε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά θέρμανση φυσικού αερίου στο σπίτι σας. Δε χρειάζεται να αλλάξετε τις σωληνώσεις νερού της θέρμανσης, τα σώματα του καλοριφέρ ή οτιδήποτε άλλο από την εγκατάσταση της κεντρικής θέρμανσης.

 

Με το φυσικό αέριο επιτυγχάνετε άφθονη, ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλη την πολυκατοικία σας και με ασύγκριτη οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης. Εξοικονομείτε χώρο στην πολυκατοικία σας, καθώς η δεξαμενή πετρελαίου είναι πλέον περιττή, ενώ απαλλάσσεστε από τις δυσάρεστες οσμές και τα υπολείμματα του πετρελαίου. Το φυσικό αέριο είναι άμεσα διαθέσιμο μέσα από το εγκατεστημένο δίκτυο ξεγνοιάζοντας από τις παραγγελίες, ενώ πληρώνετε πάντα μετά την κατανάλωση και μόνο όσο έχετε καταναλώσει.

 

Εκτός από θέρμανση με φυσικό αέριο μπορείτε να έχετε και ζεστό νερό στα διαμερίσματα αρκεί να συνδέσετε κάθε διαμέρισμα με boiler για χρήση ζεστού νερού.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ