Αυτόνομη θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Αυτόνομη θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Αυτόνομη Θέρμανση σε μονοκατοικία ή μόνο στο διαμέρισμά σας

Αν έχετε μονοκατοικία ή αν θέλετε το φυσικό αέριο μόνο για το δικό σας διαμέρισμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ατομικό λέβητα με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου. Ο ατομικός λέβητας έχει πολύ μικρές διαστάσεις και βάρος και τοποθετείται συνήθως στον τοίχο σε ημιυπαίθριο χώρο (πχ. μπαλκόνι) ή στον εσωτερικό χώρο του διαμερίσματος (πχ. κουζίνα).

Η παροχή φυσικού αερίου γίνεται με εξωτερική σωλήνωση που ξεκινά από τον μετρητή φυσικού αερίου και καταλήγει στον εγκατεστημένο ατομικό λέβητα. Ο λέβητας συνδέεται με το κύκλωμα νερού θέρμανσης των εγκατεστημένων σωμάτων καλοριφέρ, καθώς και με το κύκλωμα ζεστού νερού χρήσης του διαμερίσματος. Έτσι το ζεστό νερό (θέρμανσης και χρήσης) κυκλοφορεί αποκλειστικά στα κυκλώματα νερού του διαμερίσματος. Αν έχετε μονοκατοικία δεν απαιτείται καμία αλλαγή στις σωληνώσεις νερού και στα σώματα του καλοριφέρ, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις διαμερισμάτων είναι πιθανό να απαιτηθούν επεμβάσεις στις σωληνώσεις νερού.Με το φυσικό αέριο επιτυγχάνετε άφθονη, ενιαία και ποιοτική θέρμανση του διαμερίσματος σας, σε αντίθεση με άλλους εναλλακτικούς τρόπους αυτονόμησης (πχ. κλιματιστικά, θερμοπομπούς, σόμπες κλπ.) και με ασύγκριτη οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.

Επιπρόσθετα πλεονεκτήματα αυτόνομης θέρμανσης

  • Απόλυτη ανεξαρτησία θέρμανσης: διαθέτοντας ατομική και όχι κοινόχρηστη εγκατάσταση θέρμανσης απολαμβάνετε 100% αυτονόμηση θέρμανσης και χρησιμοποιείτε το αέριο με βάση αποκλειστικά τις προσωπικές σας ανάγκες και δυνατότητες, χωρίς να εξαρτάστε από άλλους.
  • Ευκολία και άνεση: Η λειτουργία του ατομικού λέβητα φυσικού αερίου είναι απλή και εύκολη με το πάτημα απλώς ενός κουμπιού.
  • Έλεγχος κατανάλωσης και ακρίβεια μέτρησης: ελέγχετε την κατανάλωσή σας κάθε στιγμή πληρώνετε ακριβώς ότι έχετε καταναλώσει με βάση την ένδειξη του μετρητή που αντιστοιχεί στο διαμέρισμά σας.

Με τον ατομικό λέβητα φυσικού αερίου εκτός από συνεχή και οικονομική θέρμανση μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας και σε ζεστό νερό καθώς ο λέβητας συνδέεται με το κύκλωμα ζεστού νερού χρήσης του διαμερίσματός σας.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Αυτόνομη θέρμανση με Φυσικό Αέριο