Μαγείρεμα - Ψήσιμο με φυσικό αέριο

Μαγείρεμα - Ψήσιμο με φυσικό αέριο

Με το φυσικό αέριο μαγειρεύετε/ψήνετε πιο νόστιμα, πιο γρήγορα και πιο οικονομικά.

Για όλα τα είδη και μεθόδους μαγειρέματος και ψησίματος και ανάλογα με τις εξειδικευμένες επαγγελματικές σας ανάγκες υπάρχουν συσκευές που λειτουργούν με φυσικό αέριο. Συγκεκριμένα μπορείτε να λειτουργήσετε με φυσικό αέριο: φούρνους (κυκλοθερμικούς, σωληνωτούς, αερόθερμπους), εστίες, φριτέζες, σχάρες, γκριλ, πλατώ, μπαιν μαρί, κοτοπουλιέρες, γύρος, σαλαμάνδρα, βραστήρες κρεμών, κρεπιέρες, τηγάνια (donuts/λουκουμάδες), ντόνερ, σχάρες ψησίματος κ.α.

Σε περίπτωση που ο εξοπλισμός σας λειτουργεί με καυστήρα πετρελαίου απαιτείται μόνο αλλαγή του καυστήρα με τον αντίστοιχο του φυσικού αερίου. Οι συσκευές φυσικού αερίου έχουν κόστος αντίστοιχο με τις ηλεκτρικές συσκευές. Στην περίπτωση που έχετε συσκευές, με ένδειξη CE, που λειτουργούν με υγραέριο για την αλλαγή σε φυσικό αέριο απαιτείται μόνο αλλαγή στα μπεκ της συσκευής.

Μαγειρεύοντας ή ψήνοντας με φυσικό αέριο όλες οι αγαπημένες σας συνταγές και δημιουργίες γίνονται πιο νόστιμες, αφού έχετε κάθε στιγμή απόλυτο έλεγχο στην ένταση της ενέργειας που ψήνει, βράζει ή τηγανίζει. Οι εστίες δε χρειάζονται προθέρμανση και η ταχύτητα στο μαγείρεμα εντυπωσιάζει.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Μαγείρεμα - Ψήσιμο με φυσικό αέριο