LG AM09BP ART COOL MIRROR

LG AM09BP ART COOL MIRROR
Κατασκευαστής: LG ELECTRONICS
Κωδικός Προϊόντος: LG AM09BP ART COOL MIRROR
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
649,00€
Μέγιστος αριθμός άτοκων δόσεων: 12Ποσότητα: Καλάθι

LG AM09BP ART COOL MIRROR​ Smart Inverter

Τα κλιματιστικά της σειράς ART COOL MIRROR της LG - Electronics, σας προσφέρουν υψηλής αισθητικής design σε συνδειασμό με κορυφαία τεχνολογία, όπως:

 • Κομψή σχεδίαση ARTCOOL : Χάρη στη μινιμαλιστική του σχεδίαση, το κλιματιστικό Artcool της LG εναρμονίζεται με το εσωτερικό του σπιτιού σας. Το αντανακλαστικό γυαλί στην πρόσοψη του προϊόντος αντανακλά τον περιβάλλοντα χώρο δίνοντας έμφαση στο εσωτερικό του σπιτιού και προσδίδοντας μια διαχρονική ομορφιά μέσω της στιβαρότητας του γυάλινου υλικού.

 • DUAL Inverter Compressor™ με 10 χρόνια εγγύηση : Το Dual Inverter Compressor™ της LG λύνει τα προβλήματα απόδοσης και θορύβου και είναι ένα κλιματιστικό που ψύχει πιο γρήγορα, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λειτουργεί πιο αθόρυβα. Με τη 10ετή εγγύηση του συμπιεστή, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός κλιματιστικού LG για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

 • Εξοικονόμηση ενέργειας και γρήγορη ψύξη : Ο συμπιεστής DUAL Inverter Compressor™ ρυθμίζει διαρκώς την ταχύτητα του συμπιεστή ώστε να διατηρείται το επιθυμητό επίπεδο. Επιπλέον, διαθέτει ένα εύρυ φάσμα συχνοτήτων για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τους συμβατικούς συμπιεστές. Χάρη στον DUAL Inverter Compressor™, ο αέρας εξωθείται πιο μακριά και πιο γρήγορα.

 • Ιονιστής : Περισσότερα από 3.000.000 ιόντα αποστειρώνουν τον αέρα τον εισρεόμενο αέρα στο κλιματιστικό απομακρύνοντας, πάνω από 99 των βακτηρίων που προσκολλώνται σε διάστημα 60 λεπτών, βλαβερές ουσίες και οσμές (αποστείρωση κολοβακτηριδίων άνω του 99,9 μέσα σε 30 λεπτά και χρυσίζοντος σταφυλόκοκκου σε ποσοστό άνω του 99,6% μέσα σε 60').

 • Smart Thing : Δυνατότητα πρόσβασης στο κλιματιστικό σας ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε μέσω συσκευής που διαθέτει Wi-Fi και της αποκλειστικής εφαρμογής ελέγχου οικιακών συσκευών της LG.

 • Έξυπνη διάγνωση : Η έξυπνη διάγνωση επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει εύκολα τα στοιχεία ρύθμισης, εγκατάστασης, αντιμετώπισης προβλημάτων, καθώς και άλλες πληροφορίες απευθείας από κάποιο smartphone.

 • Χαμηλός θόρυβος : Τα κλιματιστικά LG λειτουργούν σε χαμηλά επίπεδα θορύβου, χάρη στον μοναδικό κεκλιμένο ανεμιστήρα και τον DUAL Inverter Compressor™, που εξαλείφουν τον περιττό θόρυβο και εξασφαλίζουν ομαλή λειτουργία.

 • Ασφάλεια υψηλής τάσης : Το PCB (πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος) της LG αναβαθμίστηκε ώστε να αντέχει καλύτερα τις διακυμάνσεις της τάσης, παρέχοντας ασφάλεια έναντι της υψηλής τάσης ή των υπερτάσεων, ενισχύοντας στο μέγιστο βαθμό τη συνολική αντοχή του κλιματιστικού.

 • Active Energy Control : Η λειτουργία Active Energy Control σας επιτρέπει να ορίζετε το επίπεδο κατανάλωσης ενέργειας ανάλογα κατά περίπτωση. Απολαύστε μια κρύα και άνετη ατμόσφαιρα ενώ εξοικονομείτε ενέργεια.

 • Jet Cool : 'Η βελτιστοποιημένη σχεδίαση του στομίου εξόδου αέρα παρέχει ακόμα πιο ισχυρή ροή αέρα, με αποτέλεσμα την ταχύτερη ψύξη του χώρου.

 • Αυτόματος καθαρισμός : 'Η ολοκληρωμένη λειτουργία αυτόματου καθαρισμού εμποδίζει τον σχηματισμό βακτηρίων και μούχλας στον εναλλάκτη θερμότητας και κατά συνέπεια, προσφέρει ένα πιο ευχάριστο και άνετο περιβάλλον για τον

 • Κατακόρυφη περσίδα 6 ρυθμίσεων : 'Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την κατεύθυνση της περσίδας σε 6 προεπιλεγμένες θέσεις και να ρυθμίσει την επιθυμητή κατεύθυνση ροής του αέρα.

 • Περιστροφή 4 κατευθύνσεων : Τα κλιματιστικά της LG γεμίζουν κάθε γωνιά του χώρου σας με δροσερό αέρα. Χάρη στη λειτουργία περιστροφής 4 κατευθύνσεων, ο αέρας διοχετεύεται σε πολλές κατευθύνσεις γρήγορα και αποδοτικά.

 • Jet Dry : Η τεχνολογία Jet Dry δίνει προτεραιότητα στην αφύγρανση χώρων με υψηλά επίπεδα υγρασίας, διατηρώντας τον χώρο σας ξηρό και καθαρo.

 • Comfort Sleep : Με ένα μόνο κλικ, ο τρόπος λειτουργίας Comfort Sleep εξασφαλίζει το ιδανικό περιβάλλον για έναν άνετο ύπνο, ρυθμίζοντας 3 διαφορετικές λειτουργίες (έμμεση ροή αέρα/ρύθμιση χρόνου απενεργοποίησης)

 • Φίλτρο διπλής προστασίας : Το φίλτρο διπλής προστασίας συλλαμβάνει τα σωματίδια σκόνης που έχουν μέγεθος πάνω από 10 ㎛ και τα βακτήρια.

 • Gold Fin™ : Το Gold Fin™ προσφέρει στην επιφάνεια μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στη διάβρωση και ενισχύει την αντοχή του εναλλάκτη θερμότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Χαρακτηριστικά Κλιματιστικού
Απόδοση Ψύξη Ονομαστική (Min~Max) Btu/h 8532 ( 3037 ~ 12628 )
Απόδοση Θέρμανση Ονομαστική (Min~Max) Btu/h 10921 ( 3037 ~ 13993 )
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης SEER Α++
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης SCOP (Θερμή Ζώνη) Α+
Στάθμη Θορύβου db(a) 19 - 27 - 35 - 41
Διαστάσεις Εσωτερικής Μονάδας Π x Β x Υ (mm) 837 x 192 x 308
Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας Π x Β x Υ (mm) 717 x 230 x 483
Εγγύηση ηλεκτρικά / Συμπιεστή (Χρόνια) 10