Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 1 [200xX]
Banner Αριστερό 2
banner αριστερο 3
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ » MITSUBISHI ELECTRIC

 


 

Η Mitsubishi Electric είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα κλιματισμού για οικιακή, εμπορική και βιομηχανική χρήση.

Στόχος της εταιρείας, είναι να εξασφαλίζει τις υψηλότερες αποδόσεις σε συνδυασμό με την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και την μέγιστη  διάρκεια ζωής των προϊόντων της, με την συνεχή εισαγωγή και εφαρμογή νέων τεχνολογιών και συστατικών.

Για τον λόγο αυτό το όνομα MEQ (Mitsubishi Electric Quality) αποτελεί το πρότυπο της άνεσης, της αποδοτικότητας και της αξιοπιστίας.

Μια μεγάλη ποικιλία τύπων εσωτερικών μονάδων όπως τοίχου, δαπέδου, κασέτες και καναλλάτα ψευδοροφής, προσφέρουν πλήθος επιλογών  κατάλληλες να ταιριάζουν σε κάθε εσωτερική διακόσμηση, ενώ  διαφόρων αποδόσεων εξωτερικές μονάδες εξασφαλίζουν την ευελιξία να ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές εφαρμογές  κλιματισμού.

Πολλά συστήματα είναι εξοπλισμένα με το "i-see sensor", μια πρωτότυπη τεχνολογία της Mitsubishi Electric, που πραγματοποιεί τον καλύτερο έλεγχο κλιματισμού. Αυτό σε συνδυασμό με άλλες  κορυφαίες τεχνολογίες εξοικονόμησης  ενέργειας εξασφαλίζουν την παραγωγή κλιματιστικών που παρέχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση και την άνεση των δωματίων όπου είναι εγκατεστημένα.

Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]