Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 1 [200xX]
Banner Αριστερό 2
banner αριστερο 3
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Από το 1980, όταν ο κλιματισμός θεωρούνταν είδος πολυτελείας για την χωρά μας και άγνωστη εφαρμογή για τους περισσότερους, η ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΟΥ εισήγαγε μηχανήματα από το Ισραήλ προορισμένα για οικιακές εφαρμογές, ενώ καθοριστική για την μετέπειτα πορεία της, ήταν η συνεργασία  από το 1983 ως πρώτος εξουσιοδοτημένος εμπορικός συνεργάτης του κορυφαίου Ιαπωνικού κατασκευαστή MITSUBISHI.

Έκτοτε ακολουθώντας όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο του κλιματισμού και με πλήθος εφαρμογών τόσο στον οικιακό όσο και επαγγελματικό τομέα, παραμένουμε προταγωνίστεs στον χώρο καθώs διαθέτουμε:
 

 • Τεχνικό τμήμα με όλο τον απαραίτητο λογισμικό εξοπλισμό τόσο για την μελέτη όσο και τον σχεδιασμό των εφαρμογών κλιματισμού και εξαερισμού κτηρίων.
 • Καταρτισμένους και έμπειρους μηχανολόγους με πείρα στον τομέα εφαρμογών κλιματισμού.
 • Ολοκληρωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης εγκαταστάσεων, το όποιο αποτελείται από μόνιμο προσωπικό εξειδικευμένων ψυκτικών τεχνιτών, με εμπειρία στις εφαρμογές κλιματισμού τόσο στον επαγγελματικό όσο και οικιακό τομέα.
 • Κτήριο με έκθεση των προϊόντων, γραφεία, λογιστήριο και τρείς ορόφους αποθηκών με απόθεμα προϊόντων και ανταλλακτικών, κάτι που μας κάνει ευέλικτους, ποιοτικούς και πάνω από όλα συνεπείς απέναντι στον πελάτη μας.

  Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων οικιακού κλιματισμού απο μηχανήματα με πρωτοποριακό Design συμβατικής τεχνολογίας ή τεχνολογίας Ιnverter, Πολυδιαιρούμενα κλιματιστικά Multi inverter καθώς και προϊόντα κεντρικού κλιματισμού, από μηχανήματα εμφανή και κρυφού τύπου για σύνδεση με δίκτυα αεραγωγών, έως εξελιγμένα συστήματα υψηλής ενεργειακής απόδοσης και τεχνολογίας όπως πολυζωνικά VRV, πολυζωνικά VRV ανάκτησης θερμότητας.

  Για τον έλεγχο των παραπάνω συστημάτων μπορούμε να σας προσφέρουμε εξελιγμένα συστήματα  διαχείρισης και έλεγχου όπως τα individual remote controls, τα centralized remote controls καθώς και τα εξελιγμένα  BacNet Interface software  για την σύνδεση και τον έλεγχο από τον κεντρικό νοήμονα του κτηρίου (Building Management System).

  Τέλος η ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΟΥ συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές σε προϊόντα κεντρικού κλιματισμού, όπως ψύκτες και αντλίες θερμότητας αέρος - νερού τηs εταιρείαs  RHOSS Ιταλίας και τηs αμερικανικήs CARRIER, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές κεντρικού κλιματισμού, σε συνδυασμό με αυτοματισμούς για τον πλήρη έλεγχο ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη οικονομική λειτουργία των εφαρμογών μας.

  Η εταιρία μας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής κλιματιστικών:
   

                                                                 

Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]