Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 1 [200xX]
Banner Αριστερό 2
banner αριστερο 3
ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
 
Η ηλιακή ενέργεια αποτελεί την καθαρότερη και πλέον αποτελεσματική ανανεώσιμη μορφή ενέργειας, ενώ οι ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας προσφέρουν δωρεάν ζεστό νερό χρήσης καθόλη την διάρκεια του έτους.

Η εφαρμογή της ηλιοθερμίας για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, είναι ευρέος εφαρμοσμένη εδώ και δεκαετίες στην χώρα μας και διακρίνεται σε δυο κατηγορίες. 

1.      Τα θερμοσιφωνικά συστήματα η αλλιώς οι κοινοί σε όλους μας ηλιακοί θερμοσίφωνες, των οποίων τα πλεονεκτήματα είναι το χαμηλό κόστος, η γρήγορη απόσβεσή τους, η εύκολη εγκατάσταση και η αξιόπιστη λειτουργία τους.  

2.      Τα Ηλιακά Συστήματα βεβιασμένης ροής τα οποία αποτελούνται απο τους ηλιακούς συλλέκτες (επίπεδοι ή vacuum), την επιδαπέδια δεξαμενή αποθήκευσης του ζεστού νερού (boiler λεβητοστασίου) και το solar kit το οποίο περιλαμβάνει την αντλία και το διαφορικό εγκέφαλο ελέγχου.  

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του ηλιακού συστήματος συνοψίζονται στα εξής:

 • Υψηλότερη απόδοση λόγο καλύτερης μεταφοράς της ηλιακής θερμικής ενέργειας από τον συλλέκτη στο boiler χάρη στη λειτουργία της αντλίας.
 • Εξασφάλιση ανεξάντλητου καυτού νερού όλο το 24ωρο χάρη στην έξυπνη λειτουργία του συστήματος ελέγχου του solar station και τη μεγάλη αποθηκευτική δυνατότητα του boiler.
 • Ελάχιστες απώλειες θερμότητας από το boiler λόγο εσωτερικής εγκατάστασης τους.
 • Διακριτική εγκατάσταση με καλή αισθητική που σέβεται την αρχιτεκτονική του σπιτιού σας καθότι οι συλλέκτες «ξαπλώνουν» πάνω στην κεραμοσκεπή ή τοποθετούνται σε χαμηλό ύψος στην ταράτσα, ενώ η δεξαμενή εγκαθίσταται στο μηχανοστάσιο.

Η εταιρεία μας σας προσφέρει τα προϊόντα της κορυφαίας Ισραηλίτικης εταιρείας Chromagen και της Ελληνικής Calpak, τα οποία κατασκευάζονται με τα υψηλοτέρα στάνταρ ποιότητας  και βάση των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων τόσο στην χρήση των υλικών όσο και στην αυτοματοποίηση της παράγωγης, εξάγονται σε πολλές χώρες παγκοσμίως και είναι πιστοποιημένα από όλα τα ινστιτούτα διασφάλισης της ποιότητας και της ηλιακής ενέργειας όπως:

 • ASHARAY
 • TUV
 • Solar Energy
 • E.I.R.
 • ISO 9002
 • CE
 • Solar Keymark 

Οι ηλιακοί συλλέκτες που σας προσφέρουμε είναι επίπεδοι με απορροφητική επιφάνεια απλής βαφής και επιλεκτικής επικάλυψης Tinox ή Sputtered, καθώς και τεχνολογίας Vacuum αποτελούμενοι απο σωλήνες κενού για μέγιστη εκμετάλλευση της διάχυτης ακτινοβολίας σε περιοχές με χαμηλή ηλιοφάνεια ή με σκιάσεις. 

Τα Boiler είναι θερμοσιφωνικου τύπου απο 120 ~ 300Lit, κατασκευασμένα απο υψηλής πρωτογενή χάλυβα με εσωτερική επισμαλτωση υψηλής ποιότητας, γι’ αυτό και καλύπτονται απο γραπτή δεκαετή (10) εγγύηση, καθώς και τύπου λεβητοστασιου σε χωρητικότητες απο 150 ~ 1500lit. με ένα η δυο θερμικούς εναλλακτες, κατάλληλα για αποθήκευση ζεστού νερού χρήσης ή υποβοήθηση της θέρμανσης (ηλιοθερμία) σε συνδυασμό με αντλίες θερμότητας, λεβητοστάσια κλπ. 

 

Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]