Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 1 [200xX]
Banner Αριστερό 2
banner αριστερο 3
ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ » Ηλιακά LORDAN

 

 

 

Η LORDAN είναι η εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της με την κορυφαία ποιότητα και την κατασκευαστική τελειότητα όσο καμία άλλη στο χώρο των ηλιακών θερμοσιφώνων.Τα προϊόντα της LORDAN κατασκευάζονται με βάση τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, τόσο στη χρήση των υλικών, όσο και στην αυτοματοποίηση της παραγωγής με σκοπό την κατασκευαστική ακρίβεια και την μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.
Γι αυτό επιλέγοντας ηλιακό θερμοσίφωνα LORDAN εξασφαλίζετε την ποιότητα που είναι εγκεκριμένη διεθνώς από τα μεγαλύτερα ινστιτούτα.
Τα προϊόντα LORDAN εξάγονται σε 36 χώρες και χρησιμοποιούνται για παραγωγή ζεστού νερού σε ξενοδοχεία, βιομηχανίες, camping, οικιακή χρήση και πισίνες.

Είναι πρώτοι σε πωλήσεις σε 36 χώρες στον κόσμο επειδή η παραγωγή και ο έλεγχος των ηλιακών LORDAN βασίζεται στα αυστηρότερα Ισραηλινά και Αμερικανικά standards και φέρουν πιστοποιητικά ISO 9002 και CE.

Έχουν ενιαία υπερ επιλεκτική απορροφητική επιφάνεια SPUTTERED κολλημένη στους χάλκινους σωλήνες με τη μέθοδο Laser. Δημιουργείται έτσι μια άριστη επιλεκτική επιφάνεια με υψηλή απορροφητικότητα που εξασφαλίζει τέλεια μεταφορά θερμότητας.
Απορροφητικότητα = 0,95 , Ακτινοβολία = 0,12


Έχουν ηλιακό κρύσταλλο πάχους 3,2 χιλιοστών, άθραυστο, (thick solar glass) μειώνει την αντανάκλαση, με περιεκτικότητα σε οξείδια του σιδήρου 0,03%, διαπερατότητα στην ηλιακή ακτινοβολία 91% και αντοχή στις ανεμοπιέσεις έως 180 mph. Μόνωση πολυουρεθάνης, χωρίς φρέον, που καταστρέφει το όζον της ατμόσφαιρας, (πάχους 30 χιλιοστών, πυκνότητα 40Kg/m2), πίσω και γύρω από την απορροφητική επιφάνεια, η οποία συγκρατεί τη θερμότητα.
Έχουν Boiler κατασκευασμένο από ατσάλι πάχους 3 χιλιοστών, εσωτερικά επενδεδυμένο με πορσελάνη, πάχους 220 micron, που είναι ψημένη σε θερμοκρασία (800 C). Αυτή η επικάλυψη χαρίζει στον LORDAN εξαιρετική αντοχή για απεριόριστο χρονικό διάστημα. Ένα πυκνό στρώμα πολυουρεθάνης πάχους 30 χιλιοστών, εξασφαλίζει τη διατήρηση της θερμοκρασίας του νερού για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

 

 

Η LORDAN διαθέτει ειδικά μοντέλα (τύπος Low Profile) για κεραμοσκεπές όπου το δοχείο τοποθετείται πίσω από τον συλλέκτη για τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]