Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 1 [200xX]
Banner Αριστερό 2
banner αριστερο 3
ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ » Ηλιακά Chromagen


Η Chromagen είναι η πρώτη εταιρία στην παραγωγή και πώληση ηλιακών συστημάτων στον κόσμο για την θέρμανση νερού από το 1962 με εξαγωγές σε περισσότερες από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από την ίδρυση της η Chromagen παραμένει προσηλωμένη στην υπόσχεσή της να φέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα στον τελικό χρήστη.
Γιατί ηλιακά συστήματα Chromagen;


Chromagen προσφέρει εξελιγμένη τεχνολογία κατασκευής των προϊόντων της που εγγυάται την μακροζωία και την υψηλή ενεργειακή τους απόδοση.
Chromagen διαθέτει προϊόντα με συμόρφωση πάνω σε όλα τα διεθνή πρότυπα.
Chromagen δεσμεύετε για την παροχή φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων.


Θερμοδοχείο

Δεξαμενή αποθήκευσης νερού από ατσάλι πάχους 3mm, εσωτερικά επενδεδυμένο με πορσελάνη πάχους 220 micron, ψημένη στους 800°C.

Περιμετρικός εναλλάκτης θερμότητας (μανδύας) από ατσάλι πάχους 2.5mm για τη λειτουργία του κλειστού κυκλώματος.

Όλες οι συγκολλήσεις στο θερμοδοχείο γίνονται πλήρως αυτοματοποιημένα (για απόλυτη ακρίβεια), εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής.

Θερμική μόνωση από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη υψηλής πυκνότητας (>50kg/m3) που καθιστά ελάχιστες τις θερμικές απώλειες, διατηρώντας τη θερμοκρασία του ζεστού νερού.

Εξωτερικό περίβλημα ειδικό κατά της διάβρωσης από γαλβανισμένη λαμαρίνα με επικάλυψη από πολυεστερική σκόνη ψημένη σε φούρνο.

Μεγάλη στρογγυλή φλάντζα έξυπνης και πρωτοποριακής σχεδίασης για εύκολο καθαρισμό από τα άλατα, ταχεία αντικατάσταση του ανοδίου και άμεση πρόσβαση στα ηλεκτρικά μέρη.

Ολόσωμο λάστιχο στεγανοποίησης από σιλικονούχο, μη τοξικό υλικό, το οποίο δεν επιτρέπει την επαφή του νερού με την φλάντζα, προστατεύοντάς την από την ηλεκτρόλυση και τη διάβρωση, ειδικό για αντοχή σε θερμοκρασίες από -40°C έως +280°C.

Ηλεκτρική αντίσταση ισχύος σύμφωνα με τους κανονισμούς της χώρας προορισμού. (Προαιρετικά, για χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος ως βοηθητική πηγή ενέργειας). Όλα τα ηλεκτρικά μέρη φέρουν τη σήμανση CE.

Αυτόματος, ρυθμιζόμενος θερμοστάτης διπολικής προστασίας με εφεδρική ασφάλεια. Όλα τα ηλεκτρικά μέρη φέρουν τη σήμανση CE.

Προστατευτικό καπάκι σχεδιασμένο ώστε να εξασφαλίζεται ο σωστός εξαερισμός του ηλεκτρολογικού τμήματος και η προστασία του από τις καιρικές συνθήκες με στυπιοθλίπτη για τη στεγανή διέλευση του καλωδίου σύνδεσης της ηλεκτρικής αντίστασης.


Συλλέκτης


 

 

Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]