Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 1 [200xX]
Banner Αριστερό 2
banner αριστερο 3
ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΔΡΟΣΙΣΜΟΣ

 

 

 ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΔΡΟΣΙΣΜΟΣ

 

Η ενδοδαπέδια θέρμανση αποτελεί την ποιο σύγχρονη λύση για θέρμανση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, καθώς επιτυγχάνεται ομοιόμορφη θέρμανση σε όλη την επιφάνεια του χώρου μέσω του δαπέδου το οποίο λειτουργεί ως ένα μεγάλο θερμαντικό σώμα.
 
Τα πλεονεκτήματα της θέρμανσης δαπέδου είναι πολλά: 
 1. Ευχάριστα ακτινοβολουμένη θερμότητα
 2. Αποφυγή της ξηρότητας του αέρα
 3. Αποφυγή ρευμάτων αέρα και κυκλοφορία σκόνης
 4. Καθαρούς χώρους και ελευθερία διαμόρφωσης τους
 5. Εξοικονόμηση ενέργειας λόγο των χαμηλών θερμοκρασιών λειτουργιάς (35-45 οC) που με την χρήση αντλίας θερμότητας ξεπερνά το 80% σε σχέση με τους συμβατικούς τρόπους θέρμανσης.
 
Τα πλεονεκτήματα όμως της ενδοδαπέδιας θέρμανσης, προϋποθέτουν την εκλογή μιας αξιόπιστης εταιρείας με ολοκληρωμένο σύστημα που περιλαμβάνει: 
 • Τις σωληνώσεις
 • Τις θερμομονωτικές και ηχοαποροφητικές πλάκες
 • Τους συλλέκτες διανομής
 • Τα υλικά βελτίωσης του θερμομπετό
 • Τους αυτοματισμούς ελέγχου και λειτουργιάς του συστήματος που καθορίζουν την σωστή προσαγωγή θερμοκρασίας στους θερμαινόμενους χώρους, όπως είναι: 
  • Οι σταθμοι διανομής με ενσωματωμένους κρουνούς, παροχόμετρα και ηλεκτροθερμικές κεφαλές.
  • Τα modul έλεγχου θερμοκρασίας προσαγωγής με ενσωματωμένο κυκλοφορητή, τρίοδη βάνα ανάμιξης με θερμοστατική κεφαλή και αντιστάθμιση θερμοκρασίας περιβάλλοντος.
Η εταιρεία μας σας προσφέρει τα προϊόντα των κορυφαίων γερμανικών εταιρειών REHAU και Oventrop, οι οποίες κατασκευάζουν ολοκληρομένα συστήματα ενδοδαπέδιων και ενδοτοίχιων εφαρμογών υγρής και ξηράς δόμησης, κατάλληλα για κάθε περίπτωση εφαρμογής και κάθε απαίτηση, ολοκληρώνοντας τα με λογισμικά προγράμματα διαστασιολόγησης και σχεδιασμού της εγκατάστασης προκειμένου να εξασφαλιζουμε το βέλτιστο λειτουργικό αποτέλεσμα του συστήματος για πάρα πολλά χρόνια.  
Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]